fbpx
About

WEBDESIGN

Hoe gaan we te werk?

1. Kennismaking & Inventaris

We horen graag van jou welke filosofie je online verhaal moet uitstralen.

Wij denken mee, analyseren de markt en stellen concrete doelstellingen voorop. We proberen om onze klanten te inspireren, maar ook om een kritisch klankbord te zijn.

4. Technisch

We sleutelen tot we de beste surfervaring kunnen garanderen. In een beveiligde testomgeving volg je mee hoe we alles tot in detail uitwerken. Doorgedreven tests verhelpen schoonheidsfoutjes en zorgen voor een optimaal gebruik in verschillende browsers.

2. Structuur

Na een analyseronde tekenen we het grondplan van je website uit. De focus ligt daarbij op je doelstellingen, een toegankelijke indeling en gebruiksvriendelijke navigatie. Via een eerste ontwerp krijg je een visuele impressie van je nieuwe website.

5. Launch en opvolging

We have a lift-off, je website gaat online! Maar daar stopt ons werk niet. We leveren een transparante en bovenal efficiënte service met regelmatige updates en ondersteuning. Ook analyseren we de data die je website genereert en kan je zelf content gaan toevoegen indien gewenst.
Hiervoor kunnen we de juiste training voorzien.

3. Design

De eerste visuele indruk van je website is enorm belangrijk, we verzorgen elke pagina dan ook tot in de puntjes. Beter vóór mooier: je website moet niet alleen aantrekkelijk, maar vooral gemakkelijk zijn. We denken een mobiel design uit om de ideale gebruikerservaring op elk scherm te garanderen.

Onderhoud en / of aanpassingen van uw bestaande website?
Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

About

Professionele website op maat.

Je toekomstige website is niet enkel mooi,
maar loodst bestaande en potentiële klanten recht naar jouw doel.

WIL JIJ SAMENWERKEN?

NYTE VISION
wij geven jouw verhaal vorm!

NYTE VISION

KLAVERBLOEMSTRAAT 21/201
B – 2170 MERKSEM
ANTWERPEN

hallo@nytevision.be

+32 473 65 05 02

contact-section