Jouw boodschap op de juiste plaats en op het juiste moment

Opvallende content in Facebook & Instagram

Op basis van onze uitgestippelde strategie creëren we "micro-content" voor je social media kanalen.
Dit zijn korte boodschappen met afbeeldingen, animaties, video's die specifiek ontwikkeld worden voor het doel waarvoor ze moeten presteren.

Groei je doelgroep met gerichte campagnes

Juiste targeting, structuren en optimalisatie zijn een essentieel onderdeel van succesvolle campagnes. NYTE VISION neemt het volledige beheer op zich.
Van Creatie t.e.m. het optimaliseren en rapporteren v.d. campagnes.

FACEBOOK

Facebook is nog steeds het meest gebruikte en bekendste sociale netwerk van België. Hoewel ook andere sociale media platformen aan het groeien zijn, heeft Facebook Business Manager erg veel targeting mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Samen met sterke content en een slimme strategie mikken we op winstgevende campagnes om je bedrijfsdoelen te behalen.

SOCIAL MEDIA beheer

Converseren met (potentiële) klanten en waarde creëren voor hen via sociale media is een must. Organisaties die online geen conversaties voeren met hun klanten of geen extra waarde bieden aan hun klanten, zullen op termijn verliezen van concurrenten die dat wel doen.

Het digitale en mobiele tijdperk is reeds enkele jaren aangebroken. Het is dus evident dat zowel marketing als communicatie moeten meegroeien met hun tijd. Met welke sociale mediakanalen kunnen wij jou helpen? Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Snapchat,… . Alles is mogelijk. 

Welke voordelen brengen sociale media met zich mee? Het vergroten van naamsbekendheid, klantenbinding, het genereren van kliks naar de website en stijging van omzet zijn maar enkele voorbeelden. Daarnaast is het zelfs mogelijk om nieuwe talenten aan te werven via sociale media.

Heb je hier een vraag over, wil je een prijsvoorstel of zou je graag eens samenzitten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

SOCIAL MEDIA ADVERTEREN

Social media advertising, of het reclame maken op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter of YouTube begint meer en meer aan populariteit te winnen. NYTE VISION gelooft dat dit tegenwoordig dé manier is om jouw publiek online en mobiel te bereiken. Weinig vormen van reclame en branding wegen hier tegenop.

Het grootste voordeel van adverteren via social media is de mogelijkheid om efficiënt en effectief jouw specifieke doelpubliek te bereiken.

Het is een enorme datamijn die niet alleen kostenefficiënt is, maar bovendien ook meetbaar: meten is weten. Met onze strategische aanpak willen we graag samen met jou het meeste uit je advertentiecampagnes halen!

Wist je zelfs dat social media advertising 5-10 keer goedkoper is dan traditioneel adverteren? 😉

Klanten